Tisztelt Uram!

Köszönöm a megrendelt hanganyagot, és ahogy ígértem véleményt írok.  Ha nem gond nem mondanám el hogy mit vásároltam meg, mert ez személyes és tudom, hogy ki fogja tenni a webáruházba. Szóval ez a hanganyag is briliáns, mint az ingyenes, így nem okozott csalódást. Nagyon mélyen el tudtam lazulni, igaz többször is belealudtam, de ezt dicséretnek szánom.  A betegségem időközben rendeződni látszik, úgyhogy le a kalappal….

Üdvözlettel:

N. Tibor, Kecskemét

 


 

Szia János!

Terápiás beszélgetésünk során javasolt hanganyagot meghallgattam, és bevallom az első négy nap után kissé csalódott voltam, de bíztam benned és igazad volt, kb. másfél hét után jelentkeztek az első változások. Azóta határozottabb vagyok és az egészben az a nevetséges, hogy a munkatársaim sem tudják mi történhetett velem.

Bíró Tibor, Budapest

 


 

Kedves János!

A hangod fenomenális, bevallom kicsit szerelmes is lettem belé. 🙂 Biztos tudod, hogy ez egy isteni adomány, úgyhogy búgjál sokat a mikrofonba és ha ettől megváltozik még az életünk is, akkor az már csak főnyeremény. Csak úgy mellékesen, 8 kg-ot fogytam a hanganyagtól és megyek a tanfolyamodra!

Erika, Szeged

 


 

Fogyni hipnózissal? Mindig nevetségesnek tartottam, de már a 14. kilónál vagyok, lassan csinálhatna egy hízásos önhipnózist is, mert ha tovább fogyok baj lesz… :)))))))

Kedves János, gratulálok a hanganyaghoz!

Köszönöm…

István, Pécsről

 


 

Kedves János,

a Félelem a kudarctól hanganyag hallgatása közben többször elsírtam magam, de azóta másként látom a világot, és tudod mit mondok: nincs előttem akadály! Köszönöm… Judit, Budapest

 


 

 

Kedves János!

Igen, azóta megtaláltam a párom, nem hittem volna, hogy a szerelem bevonzása hanganyag ennyire képes megváltoztatni a hozzáállásomat a párkapcsolathoz. Kérhetne érte többet is, mondjuk ez butaság mert magam ellen beszélek, de boldog vagyok és ez nekem minden pénzt megért.

K. Tibor, Zalaegerszeg 

 

 

Tisztelt Uram!

Én 2009-ben végeztem el az Agykontroll tanfolyamot és nagyon megörültem annak, hogy végre egy hiánypótló termék megjelent a piacon, amire azonnal le is csaptam. A célprogramozás hanganyag egyszerűen kihagyhatatlan azoknak, akik elvégezték már az Agykontroll tanfolyamot! Beszélt már ön a Domján úrral hogy közös projektben kellene ezt árulniuk? Hisz ez egy remek kiegészítője lenne az Agykontrollosoknak. Kiváló a Delta hang, hihetetlenül ellazultam és remekül tudtam vizualizálni. Remek hanganyag, igazi érték!

Faragó Zsuzsanna

 


 

Kedves János!

Egy ismerősöm ajánlotta a hanganyagait és majdnem egy hónapig gondolkodtam, hogy megrendeljem-e az egyiket. Sőt az ingyenest sem mertem kipróbálni, mert nagyon féltem a hipnózistól. De ez valami csoda, olyan boldog vagyok, fantasztikus érzés, eltűnt a testem, lebegtem, és az ön hangja nagyon különleges. Mondták már, hogy erre született?

Azóta nem szorongok annyit, sokkal kevesebbszer vagyok levert és valahogy úgy érzem, megjött az életkedvem. Örök hálám!

Piroska, Budapest

 


 

Kedves János!

Kidobtam az összes nyafogó meditációs cd-imet, végre egy igazi hipnózis!

Köszönettel: K. Géza

 


 

Érdemes, és nagyon hasznos időt töltöttem el az ingyenes önhipnózis hanganyaggal. Pont ez az , amire szükségem van. Ez egy csodás támogatás céljaim sikerrevitele útján. Mindig is tudtam, hogy nem külső segítségre kell támaszkodnom, ahhoz azonban, hogy a bennem rejlő erőt igazából és tökéletesebben mobilizálhassam, szükségem van erre a csodára, amit a hanganyag nyújt. Szeretném életem részévé tenni ezt a tudást, és további kapcsolatban maradni ezzel a segítséggel.

 


 

Kedves János!

Másfél évig küzdöttem alvászavarral, a végén szinte már semmit sem aludtam, ha mégis, akkor is állandóan felébredtem az éjszaka folyamán és csak nagyon nehezen aludtam vissza. Ekkor ajánlottad nekem az álmatlanság elleni önhipnózis hanganyagot, melyet körülbelül egy hétig hallgattam, de az igazat megvallva sohasem sikerült végighallgatnom, mert mindig belealudtam. 🙂  Azóta rendesen alszom. 

Köszönet érte!
 
T. Boglárka
  
 

 

Tisztelt Jankai Úr!

A dohányzásról leszokás a megvásárolt hanganyaggal 40 év után sikerült. Köszönöm Önnek . 

H.I.

 

 


 

 
Tisztelt Jankai János!
 
Két hete találtam rá az önhipnózis internetes oldalára, és tegnap délután hallgattam meg az ingyenes hipnózis hanganyagot. Ezúton szeretnem hálás köszönetemet kifejezni, egyszerűen fantasztikus élmény volt és utána végre cirka két és fél év után újra jól éreztem magam.
 
Előre is hálásan köszönöm a segítséget. Áldás, hogy Önre találtam.
További szép napot kívánok!
 
  

 
 
Üdvözlöm Önt!
 
Egy ideje érdeklődéssel olvasom a weblapját, letöltöttem az ingyenes önhipnózis hanganyagot és igyekszem rendszeresen hallgatni. Megpróbálok meggyőződni arról, hogy ez jó-e nekem, értem-e ami történik. Négy-öt meghallgatás után azt veszem észre, hogy igen. Sok pozitív tapasztalatom van, érdekesnek találom azt is, hogy minden egyes alkalommal tudok valami újat felfedezni az anyag hallgatása közben. Köszönettel: T.M.
  
 

 

Kedves János!

 
Önhipnózis után kutatva a neten találtam Önre és a honlapjára. Nagyon megörültem, különösen, amikor belemélyedtem az olvasgatásba.
Az ingyen letölthető önhipnózis fantasztikus, 6 napja csinálom és elmúlt a mellkasi feszülésem, sokkal nyugodtabb vagyok. 
További szép napot kívánok: Sz.