Jankai János

Jankai János 1967-ben született Magyarországon, négy gyermek büszke édesapja. Húsz éve kezdett el foglalkozni a pszichológiával, azon belül pedig a jungi analízissel. Ezt követően autodidakta módon mélyedt el Carl R. Rogers személyközpontú módszerében, és Viktor E. Frankl által alapított Logoterápiában.

Ezt követően számtalan ezoterikus módszert tanulmányozott, végül Gerald F. Kein hipnoterápiás rendszere mellett kötött ki hosszabb ideig. Folyamatos kutató munkát végzett az “Ultra-Deep” hipnózis, az “Ultra-Hight” hipnózis és a Szomato-hipnoterápia területein. A későbbiek folyamán nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató lett.

2014-ben olyan új hipnoterápiás módszert dolgozott ki, melynek lényege, hogy a transzformációs technikáknál hatékonyabb és eredményesebb eljárás valósulhasson meg. Így született meg a Kollektív Transzérzékelés, ami a szomatika rendszerét egyesítette a hipnózis erejével.

2017-ben bekövetkezett személyes tragédia hatására teljes életátforduláson ment keresztül, melynek következtében szakított az addigi szemléletekkel, és elhagyva tanulmányait, megalkotta az iTS – Intelligens Gondolkodás Rendszerét.

2020-ban alapító tagja lett az ITSIAA (Intelligent Thinking System Independent American Association) amerikai szervezetnek, útjára indítva ezzel a terapeuták új generációjának mozgalmát.