12,990 Ft

Beiratkozunk tanfolyamokra, elolvasunk könyveket, kutatjuk hogy mi a trükkje annak, hogy tudatalattink végtelen erején keresztül megvalósítsuk mindazt, amit el szeretnénk érni. Ez az önhipnózis hanganyag nem attól kivételes, különleges és meglepően hatékony, mert olyan titkokat tár fel előtted, amikről még nem hallottál, hanem attól , hogy mindazt amit eddig olvastál, tanultál és elsajátítottál, (agykontroll technikák és egyéb elmeprogramozások) egy olyan gyakorlatban sűríti egybe, amely eredményesség szempontjából egyedülálló.

Ez a gyakorlat kivételes hipnózistechnikák szintézisét hajtja végre. Tartalmaz „direct drivers” elemeket, poszt-hipnotikus utasításokat,  önbecsülésed, önszereteted megfelelő szintre emelését, vizualizációs hipnózis technikákat és még sorolhatnánk. 

Ha ezt az önhipnózis hanganyagot letöltöd, felbecsülhetetlen segítséget és támogatást kaphatsz arra a helyzetre is, ha megrekedtél és nem tudsz kimozdulni életcsapdáidból. 

Ám mint mindennek az életben, ennek a gyakorlatnak is két éle van!

Vagyis csak abban az esetben használd ezt az önhipnózis hanganyagot, ha azt érzed, megértél arra, hogy felelősen tudsz dönteni életed további kimeneteléről, azaz képes vagy szelektálni vágyaid és céljaid között. Csak abban az esetben töltsd le és használd ezt a gyakorlatot, ha felkészültél arra, hogy mindazt amire vágysz és beprogramozol ezzel a gyakorlattal, meg fog jelenni az életedben. Minden hozadékával egyetemben. Csak abban az esetben használd ezt az önhipnózis hanganyagot, ha megérted, hogy mit jelent: nem minden vágyunk szolgálja sorsunkat…

A legtöbb alkalommal letöltött hanganyag, amely egész életeden át képes a segítségedre lenni. használd ki végre elméd erejét!