PARADOX-PSZICHOLOGIA-LOGO

ÖNTERÁPIA MŰVÉSZETE TANFOLYAM

Felfigyeltél-e már arra az ellentmondásra, hogy miközben azt gondoljuk, hogy egy probléma megoldásához valamilyen külső segítségre van szükségünk, ennek ellenére az élet mindig kikényszeríti azt, hogy végül mi magunk találjuk meg a kiutat? Amikor az Önterápia Művészete tanfolyamot megalkottam, pontosan ennek az ellentmondásnak a feloldása mozgatott.
Ugyanis az elmúlt 15 év terápiás tapasztalatai egyértelműen arra világítottak rá, hogy egy problémával küzdő ember számára a valódi segítség az, ha egy olyan szemlélet birtokába kerül, melynek segítségével bármilyen válságból képes önmaga felállni.
Az Önterápia Művészete tanfolyamon tehát egy olyan szemlélettel illetve önismereti gyakorlatokkal találkozhatsz, melyek egyrészt hiánypótlóak és egyedülállóak, másrészt pedig megadják azokat a szükséges támpontokat, amelyekre már bátran támaszkodhatsz, ha életed során nehézséggel találkozol. Vagyis önmagad terapeutájává válsz.

Az Önterápia Művészete tanfolyam egyedülálló módon szakít azokkal a megszokott szemléletekkel melyekkel lépten-nyomon találkozhatsz, és valami egészen új dolgot ad neked. Felfedezzük az emberi elme komplett folyamatműködését, hogy hétköznapjaid során felismerd majd annak trükkjeit és csapdáit. A különböző gyakorlatok segítségével pedig megszületik benned az akarat nélküli érzékelés képessége. Szakítunk az “értelmezés” és az “analízis” megszokott rendszerével, azaz nem magyarázatokat gyártunk, hanem elindulunk azon az úton, ami az egyetlen, és végleges megoldás. Ez pedig a megértés által létrejövő konstans felismerés…

Ezért a hat nap alatt azokhoz szeretnék szólni, akik komoly és határozott szándékkal vágynak arra, hogy megértsék nem csak önmagukat, hanem önmagukon keresztül az életet is. Azokhoz szeretnék szólni, akik nem másodkézből származó lexikális információkhoz akarnak jutni, hanem saját maguk szeretnék összefüggéseiben megérteni bánataik, konfliktusaik és mindennapos összeütközéseik igaz voltát…

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!
önhipnózis webáruház ami segít