Jankai János/Paradox-Pszichológia

Jankai János vagyok, 1967-ben születtem Magyarországon. Több mint 20 éve kezdtem el foglalkozni a pszichológiával, pszichoterápiával, azon belül pedig a jungi analízissel. A későbbiek folyamán számtalan ezoterikus módszert tanulmányoztam, majd hipnózist illetve klinikai hipnoterápiát tanultam.

Közel 15 évig tartó folyamatos kutató munkát végeztem az “Ultra-Deep” hipnózis, az “Ultra-Hight” hipnózis, a Pszichoszomatikus tünet-szimbólumfejtés, és a Szomatikus-Hipnoterápia területein, beleértve a Metafizikai-Hipnoterápiát is.

A hipnózist, a klinikai hipnoterápiát, az Ultra-Height hipnoterápiát, a Pszichoszomatius-hipnoterápiát és a Metafizikai-Hipnoterápiát az Egyesült Államok egyik legkiválóbb hipnózis oktatói közé tartozó, a modern hipnoterápiát megalkotó, majd az OHTC nemzetközi szervezetet létrehozó legendás floridai Mr. Gerald Kein-től sajátítottam el, később pedig az American School of Hypnosis instruktori képzését végeztem el, és lettem nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató.

C.Ht és egyéb minősítéseimet a:

  • National Board of Hypnosis Education and Certification,
  • National Guild of Hypnotists (NGH),
  • The International Medical and Dental Hypnotherapy Association,
  • NBHEC – National Board of Hypnosis Education & Certification,
  • National Board for Hypnotherapy and Hypnotic Anesthesiology,
  • EMR / RME (medical register of Switzerland).

ismerik el, és tartják nyilván.

2007-ben kezdtem el olyan új hipnózis technikák kidolgozását, melyek lényege, hogy a transzformációs technikáknál hatékonyabb és eredményesebb eljárás valósulhasson meg. Így jött létre a a Kollektív Transzérzékelés technikája, az Inverse-terápia, és a Generációs-hívószó felkutatásának módszere.

Ezt követően egy személyes tragédia hatására született meg a Paradox-Pszichológia, mint önálló módszer. Hat éve oktatom a hipnózist, illetve 2017-ben indult útjára a Paradox-Pszichológia Szakember képzés.

Ahhoz, hogy egy krízishelyzetet megoldhassunk, józan és tiszta gondolkodásra van szükségünk. Vagyis a tényekkel kell foglalkoznunk, nem pedig azok megmagyarázásaival. A magyarázatok gyártása éretlenségre vall. Ideje tehát „felnőni”, és tisztán rálátni arra ami van, nem pedig tovább képzelődni azon, hogy milyen életet szeretnénk élni. Az majd jön magától…