Slide KÉRDÉSEK
ÉS VÁLASZOK

 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

AZ ÖNHIPNÓZISOK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

ÖNHIPNÓZIS HASZNÁLATA
Az önhipnózisok használata – figyelmesen olvasd el

Mindig keress magadnak egy biztonságos és kényelmes helyet. Olyan helyet válassz, ahol zavartalanul el tudsz tölteni legalább 1-1,5 órát, attól függően, hogy a hipnózis hanganyag milyen hosszú. Az önhipnózis hanganyagokat a nap bármelyik időszakában meghallgathatod, ám javaslom, hogy a gyakorlatokat ne közvetlen lefekvés előtt indítsd el, mert könnyen belealhatsz. Ez pedig nem célunk. 

Figyelj, pihenj és élvezd az önhipnózisokat. Egyszerűen csak nyisd meg magad a különböző kéréseknek, javaslatoknak és  gondolatoknak – engedd szabadjára a korlátaidat. Azzal a tudattal csinálj mindent, hogy bizonyos vagy abban, mindaz amit teszel, önmagadért teszed. Egyszerűen csak dőlj hátra kényelmesen, engedd, hogy az elhangzó gondolatok megérintsenek, érzelmileg magukkal ragadjanak. Tudd, hogy a tudattalan elméd mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minden sikeresen megtörténjen, és az elhangzó javaslatok életed részévé váljanak.

Tehát figyelj – pihenj – élvezd.

Az önhipnózis hanganyagokat ha lehetséges, minden esetben fejhallgatón keresztül hallgasd. Szerencsés lenne, ha a fej illetve a fülhallgatód legalább közepes minőségű lenne, mivel az önhipnózis hanganyagok aláfestő zenéje delta agyhullámokat tartalmaz, melyek kb. 40 Hz mélységűek.

Mindent nyugalommal tegyél. Ha ideges vagy illetve ingerült, felesleges nekilátni a gyakorlatoknak, mivel figyelmed el fog kalandozni. Tehát mivel a siker kulcsa a vágy, így  csak akkor hallgasd meg illetve végezd el a gyakorlatokat, amikor megvágyod, ráhangolódsz, kívánod azt. Sose erőltess semmit, mert az sikertelenséghez vezet.

Ugyanakkor ne aggódj. Tudd, hogy nem késel le semmiről, ösztönöd mindig meg fogja neked súgni, hogy mikor állsz készen az ismétlésre, vagy épp az első meghallgatásra. A kapkodás mindig pánikból történik, a pánik pedig sosem vezet jóra.

Minél mélyebbre mégy, minél inkább ellazulsz, annál könnyebben és mélyebben rögzülnek majd tudatalattidban azok a kérések és javaslatok, melyeket mondok neked. Így könnyen és egyszerűen indul útjára az a változás, amire vágysz, aminek az érdekében az önhipnózisokat letöltötted.

Ahhoz, hogy minél mélyebbre juss és a változások elinduljanak tudatalattidban, nem kell mást tenned, csak mindig pontosan követned kell a kéréseimet. Mindezt azzal a gondolattal tedd, hogy amit csinálsz az jó neked, mert te azt szeretnéd és akarod azt.

Természetesen, ha bármi olyan utasítást adok neked, amitől kényelmetlenül érzed magad, azt tudatalattid azonnal visszautasítja. Te vagy az, aki kontrollálni tud engem, és csak azt fogadod el, ami jó is neked.

Ugyanakkor, azok a szuggesztiók, melyeket elfogadsz, azonnal munkába fognak lépni, és segíteni fognak neked a változásban.

Ne feledd. Azért töltötted le a gyakorlatokat, mert úgy érezted, elérkezett az ideje annak, hogy változtass az életeden.

Javaslom a rendszeres ismétlést. Az ismétlések ritmusát következetesen tartsd be. A gyakorlatokhoz javasolt ismétlés a következő: a letöltés első hetében az első három nap, ezek után két nap pihenő, majd két nap ismét a gyakorlaté legyen. A következő héten pedig minden harmadik nap hallgasd az önhipnózisaidat. A hanganyagokat legfeljebb két hétig használd.

Sok sikert neked az új, és izgalmakkal teli életedhez!

További információért kérlek olvasd tovább az oldalt. Amennyiben nem kaptál kielégítő válaszokat, bátran írj az alábbi címre: jankai.janos@gmail.com és rövid időn belül válaszolni fogunk neked.

 
MI A HIPNÓZIS ILLETVE AZ ÖNHIPNÓZIS?
MI A HIPNÓZIS ILLETVE AZ ÖNHIPNÓZIS?

A hipnózissal kapcsolatban a mai napig is számtalan tévhit kapcsolódik. Az emberek jelentős része a hipnózist valamiféle misztikus, ugyanakkor félelmetes állapotnak képzeli el, amelyben a hipnotizált ember lelke és elméje tökéletesen kiszolgáltatott. Sőt, attól is tartunk, hogy egy arra termett, vagy képzett ember akaratunktól függetlenül módosíthatja tudatunkat.

Az igazság azonban az, hogy soha senki sem tud minket hipnotizálni, ha mi nem szeretnénk azt. Ugyanis ahhoz, hogy a hipnózis különleges állapotát elérjük, szervesen közre kell működnünk abban. Tehát akaratunk ellenére a tudatunkat más soha sem irányíthatja. Az, hogy erről szeretünk megfeledkezni és kényelmesebb azt gondolni, hogy minket akaratunk ellenére befolyásoltak, már más kérdés.

Mi történik mégis a hipnózis során? Hogyan érhetjük el ezt az állapotot? Mit érez egy hipnotizált ember?

A hipnotikus állapot (vagy transzállapot) nem más, mint egy rendkívül mély relaxációs állapot. Mivel a hipnózis során a figyelem egy irányba, vagyis befelé koncentrálódik, így a külső ingerek és zajok többsége “kívül” maradnak. Természetesen a hipnotikus állapotban is folyamatosan tudatában vagyunk annak, hogy mi történik velünk, és ha valami nem tetszőt tapasztal az elme, akkor azonnal képes megtörni a varázst.

Az hipnózis során a fizikai tested egy kivételesen mély, nyugodt, relaxációs állapotba jut, miközben elméd koncentrálóképessége megsokszorozódik. Ebben a különleges, pihentető és nyugtató állapotban eltávolodunk a mindennapi gondoktól és aggodalmaktól, és egy úgynevezett passzív-aktív állapotba kerülünk. Így a hipnózis során tudatalatti részed nyitottá és fogékonnyá válik azokra a kérésekre és javaslatokra, melyek az önhipnózis hanganyagokban találhatóak.


Annak ellenére, hogy a hipnózist minden ember másként tapasztalja meg, egy valami azonban mindig közös. Az élmények minden esetben pozitívak, pihentetőek és nyugtatóak. Az ember lelke úgymond szárnyalni kezd, és képessé válik letenni olyan terheket, melyek régóta nyomasztják. Ahhoz, hogy ezt megtapasztalhasd, regisztráció után ingyenesen letölthetsz egy teljes értékű lazító hipnózis hanganyagot.


Az önhipnózis hanganyagok segítségével felgyorsíthatjuk a különböző fizikai betegségek gyógyulási folyamatát, kezelhetjük a stressz, a depresszió, a szorongás, és egyéb neurotikus állapotok okozta nyomást.

 
MIÉRT HATÉKONY AZ ÖNHIPNÓZIS?
MIÉRT HATÉKONY AZ ÖNHIPNÓZIS?

Az önhipnózis hanganyagok segítségével egy kivételesen mély tudatállapotot érünk el, melynek hatásaként hozzáférhetünk elménk kreatív, tudattalan részéhez, ahol sokkal kisebb ellenállással találkozunk. Így a pozitív javaslatokat könnyedén elfogadjuk, melyek beépülnek tudatalattinkba és fokozatosan mindennapi életünk részévé válnak.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy azok, akik már letöltötték valamelyik önhipnózis hanganyagot, bámulatos fordulatokról számoltak be. Bizonyíték erre az a közel 4500 regisztrált és elégedett felhasználó, akiknek száma napról napra csak növekszik.

 
AZ ÖNHIPNÓZIS MINDENKINÉL HATÉKONY?
AZ ÖNHIPNÓZIS MINDENKINÉL HATÉKONY?

Fontos tudni. Mindenkinek megvan a saját, különleges élménye az önhipnózissal kapcsolatban. Ezért amit az egyik ember érez és tapasztal az gyakorlatok során, nem lehet mérvadó, mivel mindannyian másként éljük azt meg. Ám ez teljesen természetes, hisz különbözőek vagyunk.

Bizonyos kutatások szerint, vannak emberek, akik könnyebben el tudnak lazulni, mint mások. A statisztika szerint az többségünk (85%) viszonylag könnyen ellazul, ám azt gondolom, hogy valójában mindenki hipnotizálható, csak az összhang megteremtéséhez kell hol hosszabb, hol pedig rövidebb idő. Ezért bárki részesülhet a hipnózis jótékony hatásaiból.

Az itt található professzionális önhipnózis gyakorlatokat úgy állítottuk össze, hogy mindezt számításba vettük. Vagyis olyan speciális lazító technikát alkalmazunk, melynek segítségével könnyedén elérheted azt a mély állapotot, ami szükséges a változáshoz. Mindezt megtapasztalhatod az ingyenes önhipnózis hanganyag letöltése és meghallgatása által. Amennyiben az első próbálkozás során elaludnál, ne keseredj el, másnap kezd el ismét és tudd: sikerrel fogsz járni!

 
BIZTONSÁGOS AZ ÖNHIPNÓZIS? KELL AGGÓDNI?
BIZTONSÁGOS AZ ÖNHIPNÓZIS? KELL AGGÓDNI?

A hipnózis egy természetes, jótékony és pozitív állapot, amely semmilyen körülmények között sem tud káros lenni. Sem a mentális, sem pedig a fizikai egészségedre. A hipnózis, illetve az önhipnózis egy mély relaxációs állapot. Mind az orvosok, egészségügyi szervezetek, mind pedig a nemzetközi szervezetek egyetértenek az önhipnózis egészségre gyakorolt jótékony hatásáról. Az önhipnózis egy kivételes lehetőség a személyes pozitív lelki változáshoz.

 
AZ ÖNHIPNÓZIS SEGÍTSÉGÉVEL TELJESEN MEGVÁLTOZOK, MINT EMBER?
AZ ÖNHIPNÓZIS MEGVÁLTOZTAT, MINT EMBERT?

Az önhipnózis hanganyagok célja, hogy segítsen megváltoztatni a jelenleg kellemetlen fizikai vagy lelki állapotodat. Tehát ne aggódj, a hipnózis csak lehetőség arra, hogy megváltozz, de a döntés mindig a te kezedben van!.

VAJON JOBB-E HA EGY HIPNOTERAPEUTÁT LÁTOGATOK MEG A HANGFELVÉTELEK HELYETT?
VAJON JOBB-E HA EGY HIPNOTERAPEUTÁT LÁTOGATOK MEG A HANGFELVÉTELEK HELYETT?

A hipnózis – legyen az önhipnózis vagy személyesen történő -, hatékonyan képes segíteni problémáink okozta feszültségek kezelésében.

Az önhipnózis számtalan előnye közül az első, és talán a legfontosabb, hogy kényelmes, időhöz nem kötött. Így akkor dolgozunk magunkon, amikor a legideálisabb számunkra. Mivel a lazító indukciók úgy vannak összeállítva, hogy mindenképp elérd a szükséges mélységet, az önhipnózis gyakorlatok hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Tudattalanod nyitva lesz és nyitottá válik a hanganyagban elhangzó javaslatokra.

Az önhipnózis gyakorlatokat minél többször ismételjük, annál mélyebben rögzülnek a javaslatok. Ám túlzásba nem kell esni. Ezért az első héten legfeljebb 2-3 alkalommal, váltakozó napok során elég elvégezni a gyakorlatokat. Ismételni pedig, a következő héten  1 vagy 2 alkalommal elegendő.

A folyamat a következő:

Hétfő: hipnózis

Kedd: pihenő

Szerda: hipnózis

Csütörtök: pihenő

Péntek: hipnózis

Szombat, vasárnap, hétfő kedd: pihenő

Szerda: Ismétlő hallgatás

Csütörtök: pihenő

Péntek: befejező meghallgatás


A tudattalan számára fontos jelzés, ha megvásárolunk egy hanganyagot, mivel ezzel tudatjuk önmagunkkal, hogy készen állunk a probléma orvoslására, illetve a változásra. Ezt a lépést a tudattalan megérti, szívesen veszi, és készenlétbe helyezi magát. Ezzel megszületik az elvárás.


Nyilvánvaló, hogy ha összetett, bonyolult problémánk van, a személyes hipnoterápia előnyösebb. A személyes hipnoterápia során jelenlévő interakció előnye vitathatatlan, ám költsége is magasabb. Ezért véleményünk szerint a középút, mindkét lehetőség kombinációja. A legtöbb pácienssel folytatott munka során ezt valósítjuk meg.

Ha van lehetőséged a személyes hipnoterápiára, használd ki, mert nagyszerű és segítő tud lenn. Ám amennyiben hajlandó vagy időt szánni otthon magadra és gyógyulásodra, ha hajlandó vagy együttműködni tudatalattiddal, egyrészt élvezni fogod az önhipnózis gyakorlatok minden előnyét, másrészt pedig elképzelhető, hogy összetettebb problémákat is meg tudsz oldani a segítségükkel.

 
AGYKONTROLL, VAGY ÖNHIPNÓZIS?
AGYKONTROLL VAGY ÖNHIPNÓZIS?

Az agykontroll által elsajátítható technikák hatékonyak és eredményesek. Azonban az önhipnózis hanganyagok egyrészt egy-egy témára fókuszálnak, így a gyakorlatok konkrét lelki és fizikai betegségek állapotjavítására fókuszálnak. Másrészt pedig, az önhipnózis gyakorlatok olyan speciális mélyítő technikával készültek, amelyek sokkal mélyebb és ellazultabb állapotot eredményeznek. Ennek hatására ténylegesen eléred azt a tudatállapotot, amely a legideálisabb az szuggesztiók elhelyezésére..

 
MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ A HANGFELVÉTELEKET?
MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ A HANGFELVÉTELEKET?

Az önhipnózis felvételek mindegyike digitálisan készült, az indukciók magas színvonalú, hipnoterápiák során is alkalmazott professzionális utasításokat tartalmaznak.Minden hangfelvétel a szabadalmaztatott „Silent Inductions” technikai eljárással készült, az aláfestő háttérzene pedig biztosítja a folyamatos delta frekvencia jelenlétét.

VAN-E LEHETŐSÉG VÁSÁRLÁS ELŐTT EGY MINTÁT MEGHALLGATNI
VAN-E LEHETŐSÉG VÁSÁRLÁS ELŐTT EGY MINTÁT MEGHALLGATNI?

Igen. Letölthetsz egy ingyenes, teljes értékű lazító önhipnózis hanganyagot. https://onhipnozis-webaruhaz.hu/ingyenes-onhipnozis/

 
MILYEN HOSSZÚSÁGÚAK A FELVÉTELEK?
MILYEN HOSSZÚSÁGÚAK A FELVÉTELEK?

A felvételek átlagosan 55-65 percesek, tekintettel a lazító gyakorlatra helyezett hangsúlyra, mivel az optimális hatékonysághoz elengedhetetlen a megfelelő tudatállapot elérése.

MIKOR JELENTKEZNEK AZ EREDMÉNYEK?
MIKOR JELENTKEZNEK AZ EREDMÉNYEK?

Ez teljes mértékben egyedi. Vannak olyan beszámolók, melyek arról szólnak, hogy 2-3 meghallgatás után már komoly eredmény volt tapasztalható, és ismétlésre sem volt szükség. De vannak, akik néhány hét múlva számoltak be javulásról.

A lényeg, hogy mindenképpen változás fog mutatkozni.

Ne feledjük. Az önhipnózis messze az egyik leghatékonyabb eszköz, amely igen rövid idő alatt képes tartós és állandó érzelmi és viselkedési változást előidézni, még ha nem is tudunk róla. Ugyanis sokszor olvasok olyan beszámolókat, melyek arról szólnak, hogy a környezet hamarabb tapasztalja meg a változást, mint a kliens önmagán.

 
BIZTONSÁGOSAK-E AZ ÖNHIPNÓZISOK ÁLLAPOTOS IDŐSZAKBAN?
BIZTONSÁGOSAK-E AZ ÖNHIPNÓZISOK ÁLLAPOTOS IDŐSZAKBAN?

Igen. Sőt kifejezetten ajánlatos, hisz a rendszeres mély relaxáció csak segíthet abban, hogy a baba egészségesen fejlődjön és jöjjön világra. Sőt… Vannak olyan önhipnózisok, melyek külön erre az időszakra szólnak. Megtalálhatóak a kategóriák között.

 
MILYEN GYAKRAN KELL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZIS HANGANYAGOKAT?
MILYEN GYAKRAN KELL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZIS HANGANYAGOKAT?

A siker kulcsa, az ismételt hallgatás.

A folyamat a következő:

Hétfő: hipnózis

Kedd: pihenő

Szerda: hipnózis

Csütörtök: pihenő

Péntek: hipnózis

Szombat, vasárnap, hétfő kedd: pihenő

Szerda: Ismétlő hallgatás

Csütörtök: pihenő

Péntek: befejező meghallgatás

Ezt követően már csak abban az esetben kell használni, ha épp szükségét érezzük.

 
MIÉRT KELL TÖBBSZÖR IS MEGHALLGATNI, HA OLYAN HATÉKONYAK?
MIÉRT KELL TÖBBSZÖR IS MEGHALLGATNI, HA OLYAN HATÉKONYAK?

A rendszeresen kondicionált tudatalatti sokkal hatékonyabban és gyorsabban képes a változásokat elindítani az életünkben. Ahhoz tehát, hogy az önhipnózisok minden előnyét minél rövidebb idő alatt élvezhessük, célszerű az ismétlés.

 
LEHET-E EGY NAP TÖBBSZÖR IS HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?
LEHET-E EGY NAP TÖBBSZÖR IS HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?

szükségtelen és felesleges. A változás nem fog hamarabb megtörténni azzal, ha naponta többször is meghallgatjuk őket. Helyette inkább tartsd be azokat a szabályokat, amiket már olvashattál.

 
HASZNÁLHATOK-E EGYNÉL TÖBB ÖNHIPNÓZIS EGY NAP SORÁN?
HASZNÁLHATOK-E EGYNÉL TÖBB ÖNHIPNÓZIS EGY NAP SORÁN?

Természetesen igen. Érdemes kiegészíteni a hanganyagokat más, hozzájuk passzoló hanganyaggal. Például a depressziót vagy a szorongást kiegészíthetjük pozitív szuggesztiókkal, vagy az önbizalom növelésével is. Ám a szabályt tartsuk be, azaz egy nap maximum kétszer hallgassunk önhipnózis hanganyagokat.

Tehát ha két különbözőt hallgatunk egy nap, akkor mindegyiket elég csak egyszer meghallgatni. Ügyeljünk arra, hogy a hipnózis hanganyagok kiegészítsék egymást, vagyis a különböző céllal készült gyakorlatokat ne keverjünk össze. Az ezzel kapcsolatos kérdéseket várjuk az jankai.janos@gmail.com e-mail címre.

 
BAJ HA ELALSZOM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN?
BAJ HA ELALSZOM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN?

Az önhipnózis éppúgy, mint a hipnózis, egy természetes átjáró lehet az alvás állapotába. Így ha elalszol, ne aggódj úgyis hatékonyak lesznek a hanganyagok, ám ha éber tudsz maradni, az tökéletes.

 
VAN ÚGY, HOGY AZT ÉRZEM, ELALUDTAM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN, ÁM MÉGIS FELÉBREDTEM A VÉGÉN. EZ MIT JELENT?
VAN ÚGY, HOGY AZT ÉRZEM, ELALUDTAM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN, ÁM MÉGIS FELÉBREDTEM A VÉGÉN. EZ MIT JELENT?

Igen, ez gyakori eset. Ha a gyakorlat végén „felébredünk”, az azt jelenti, hogy nem aludtunk, csupán olyan mély szintre ereszkedtünk, hogy nem emlékszünk semmire. Tudd, hogy ilyen esetben a kreatív tudatalatti elméd tudja, és érti mindazokat az utasításokat, amelyek a hanganyagban szerepeltek.

MUSZÁJ FEJHALLGATÓVAL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?
MUSZÁJ FEJHALLGATÓVAL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?

A fejhallgató illetve a fülhallgató több szempontból is sokkal hatékonyabb és előnyösebb mint ha hangfalon keresztül hallgatnánk az önhipnózisokat. Egyrészt fontos a koncentrálás. Egy fejhallgató pedig sokkal inkább képes a külső zajok “elszigetelésére”, mint egy hangfal. Másrészt pedig, a „delta” frekvencia leközvetítésében is hatékonyabb tud lenni egy fejhallgató, mint egy hangfal. Ne feledd, a koncentráció kulcsfontosságú tényező az önhipnózis során.

 
KELL VALAMI SPECIÁLIS PROGRAM, HOGY LE TUDJAM JÁTSZANI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?
KELL VALAMI SPECIÁLIS PROGRAM, HOGY LE TUDJAM JÁTSZANI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?

Az hipnózis letöltések standard MP3 fájlok és le lehet játszani bármilyen MP3-lejátszóval, vagy telefonnal, számítógéppel, és egyéb mp3 formátumot elfogadó eszközzel.

Ha egyéb kérdésed van, írj a jankai.janos@gmail.com e-mail címre.


Sok sikert az új életedhez!

 

önhipnózis webáruház