Slide KÉRDÉSEK
ÉS VÁLASZOK

 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

AZ ÖNHIPNÓZISOK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

ÖNHIPNÓZIS HASZNÁLATA
Az önhipnózisok használata – figyelmesen olvasd el

Mindig keress magadnak egy biztonságos és kényelmes helyet. Olyan helyet válassz, ahol zavartalanul el tudsz tölteni legalább 1-1,5 órát, attól függően, hogy a hipnózis hanganyag milyen hosszú. Olyan helyet válassz, ahol pihenni tudsz, ahol ki tudsz kapcsolódni. Az önhipnózis hanganyagokat a nap bármelyik időszakában meghallgathatod, ám javaslom, hogy a gyakorlatokat ne közvetlen lefekvés előtt hallgasd mert könnyen belealhatsz. Ez pedig nem célunk, mert szükséges a figyelmed.

Figyelj, pihenj és élvezd az önhipnózis hanganyagokat. Egyszerűen csak nyisd meg magad a mondatoknak, a gondolatoknak, engedd szabadjára a korlátaidat. Azzal a tudattal csináld, hogy bizonyos vagy abban, hogy mindaz amit teszel, önmagadért teszed. Egyszerűen csak dőlj hátra kényelmesen, engedd, hogy a hipnózis gyakorlatok során elhangzó gondolatok megérintsenek, érzelmileg magukkal ragadjanak. Tudd, hogy a tudattalan elméd mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a gyakorlat sikeresen beépüljön, és életed részévé váljon.Tehát figyelj – pihenj – élvezd.

Az önhipnózis hanganyagokat ha lehetséges, minden esetben fejhallgatón keresztül hallgasd. Szerencsés lenne, ha a fejhallgatód illetve a fülhallgatód legalább közepes minőségű lenne, mivel az önhipnózis hanganyagok aláfestő zenéje delta agyhullámokat tartalmaz, melyek kb. 40 Hz mélységűek és egy rosszabb minőségű fülhallgató nem biztos, hogy megfelelő minőségben képes a delta agyhullámokat leközvetíteni.

Mindent nyugalommal tegyél. Vagyis ha ideges vagy illetve ingerült, felesleges nekilátni a gyakorlatoknak, mivel figyelmed el fog kalandozni, így hatástalan lesz. A siker kulcsa mindig a vágy. Azaz csak akkor hallgasd meg illetve végezd el a gyakorlatokat, amikor megvágyod, ráhangolódsz, kívánod azt. Sose erőltesd, mert az ismét sikertelenséghez vezet. Ne aggódj. Tudd, hogy nem késel le semmiről, ösztönöd mindig meg fogja neked súgni, hogy mikor állsz készen az ismétlésre, vagy épp az első meghallgatásra. A kapkodás mindig pánikból történik, a pánik pedig sosem vezet jóra.

Szeretném, ha tudnád, hogy minél mélyebbre mégy, azaz minél inkább ellazulsz, annál könnyebben és mélyebben rögzülnek majd tudatalattidban azok a szuggesztiók, amiket mondok neked. Így könnyen és egyszerűen indul útjára az a változás, amire vágysz, aminek az érdekében az önhipnózisokat letöltötted.

Ahhoz, hogy minél mélyebbre juss, ahhoz, hogy a változások elinduljanak tudatalattidban, nem kell mást tenned, csak mindig pontosan követned kell a kéréseimet. Mindezt azzal a gondolattal tedd, hogy amit teszel az jó neked, mert te azt szeretnéd és akarod azt. Tudd, hogy ha bármi olyan utasítást adok neked, amitől kényelmetlenül érzed magad, azt tudatalattid azonnal visszautasítja. Tudd, hogy te vagy az, aki kontrollálni tud engem, és ha bármit mondok neked, ami kényelmetlen számodra, te azt azonnal meg tudod szűrni, és csak azt fogadod el, ami jó is neked.

Tudd, hogy azok a szuggesztiók, melyeket elfogadsz, azonnal munkába fognak lépni, és meg fognak téged változtatni, meg fognak téged védeni, és folyamatosan védelmezni is fognak. Ne feledd. Azért töltötted le a gyakorlatokat, mert úgy érezted, elérkezett az ideje annak, hogy változtass az életeden. Tegyél meg érte hát mindent, és te már meg is tetted az első lépést azzal, hogy a webáruházat felkerested. Tehát ne feledd. Annak érdekében, hogy a változtatások minél mélyebben rögzüljenek, a vágy a kulcs a sikeredhez.

Javaslom a rendszeres ismétlést. Az ismétlések ritmusát következetesen tartsd be. A gyakorlatokhoz javasolt ismétlés a következő: a letöltés első hetében az első három nap, ezek után két nap pihenő, majd két nap ismét a gyakorlaté legyen. A következő héten pedig minden harmadik nap hallgasd az önhipnózisaidat.

Sok sikert neked az új, és izgalmakkal teli életedhez!

További információért kérlek olvasd tovább az oldalt. Amennyiben nem kaptál kielégítő válaszokat, bátran írj az alábbi címre: onhipnozis@gmail.com és rövid időn belül válaszolni fogunk neked.

MI A HIPNÓZIS ILLETVE AZ ÖNHIPNÓZIS?
MI A HIPNÓZIS ILLETVE AZ ÖNHIPNÓZIS?

A hipnózissal kapcsolatban a mai napig nagyon sok tévhit él a köztudatban. Az emberek jelentős része valami misztikus, ugyanakkor kicsit félelmetes állapotnak képzeli azt, amelyben a hipnotizált ember lelke és elméje tökéletesen kiszolgáltatott. Sőt, attól is tartunk, hogy egy arra termett, vagy képzett ember akaratunktól függetlenül módosíthatja tudatunkat.

Az igazság azonban az, hogy soha senki nem tud hipnotizálni minket, ha azt mi nem szeretnénk. Ugyanis ahhoz, hogy a hipnózis különleges állapotát elérjük, az kell, hogy mi magunk akarjunk abba az állapotba kerülni. Vagyis némi gyakorlás után magunkat is képesek vagyunk hipnotizálni, de akaratunk ellenére a tudatunkat más soha sem irányíthatja.

Mi történik mégis a hipnózis során? Hogyan érhetjük el ezt az állapotot? Mit érez egy hipnotizált ember?

A hipnotikus állapot (vagy transzállapot) nem más, mint egy rendkívül mély relaxációs állapot. Hipnózis során a figyelem egy helyre koncentrálódik: befelé, így a külső ingerek és zajok kívül maradnak. Fontos tudni, hogy a hipnotikus állapotban is folyamatosan tudatában vagyunk annak, hogy mi történik velünk, és ha valami nem tetszőt tapasztal az elme, akkor képes megtörni a varázst.

Az hipnózis során a fizikai tested egy kivételesen mély, relaxációs állapotba jut, miközben elméd koncentrálóképessége több százszorosára nő. Ebben a különlegesen pihentető és nyugtató állapotban az elméd eltávolodik a mindennapi gondoktól és aggodalmaktól, és egy úgynevezett passzív-aktív állapotba kerül. Így a hipnózis során tudatalatti részed nyitottá és fogékonnyá válik azokra a kérésekre és utasításokra, melyek az önhipnózis hanganyagokban találhatóak.
Annak ellenére, hogy a hipnózist minden ember másként tapasztalja meg, egy valami azonban mindig közös. Az élmények minden esetben pozitívak, pihentetőek és nyugtatóak. A lélek úgymond szárnyalni kezd, és képessé válik letenni olyan terheket, melyek régóta nyomasztják. Ahhoz, hogy ezt megtapasztalhasd, regisztráció után ingyenesen letölthetsz egy teljes értékű hipnózis hanganyagot.
Az önhipnózis hanganyagok segítségével felgyorsíthatjuk a különböző fizikai betegségek gyógyulási folyamatát, kezelhetjük a stresszt, a depressziót, a szorongást, és még sorolhatnánk. Ezen kívül kivételes segítséget nyújt személyiségünk fejlődésében is.

MIÉRT HATÉKONY AZ ÖNHIPNÓZIS?
MIÉRT HATÉKONY AZ ÖNHIPNÓZIS?

Az önhipnózis hanganyagok segítségével egy kivételesen mély tudatállapotot érünk el, melynek hatásaként hozzáférhetünk elménk kreatív, tudattalan részéhez, ahol sokkal kisebb ellenállással találkozunk. Így a pozitív javaslatokat könnyedén elfogadjuk, melyek aztán beépülnek tudatalattinkba és fokozatosan mindennapi életünk részévé válnak.A tapasztalatok azt mutatják, hogy azok, akik már letöltötték valamelyik önhipnózis hanganyagot, bámulatos fordulatokról számoltak be. Bizonyíték erre az a közel 4500 regisztrált és elégedett felhasználó, akiknek száma napról napra csak növekszik.

AZ ÖNHIPNÓZIS MINDENKINÉL HATÉKONY?
AZ ÖNHIPNÓZIS MINDENKINÉL HATÉKONY?

Fontos tudni, hogy mindenkinek megvan a saját különleges élménye az önhipnózisról.Így amit az egyik ember érez és tapasztal az önhipnózis gyakorlatok folyamán, nem lehet mérvadó, hisz elképzelhető, hogy mások másként élik azt meg. Ám ez teljesen természetes, hisz mindannyian különbözőek vagyunk.

Bizonyos kutatások szerint, vannak emberek, akik könnyebben el tudnak lazulni, mint mások. A statisztika szerint az emberek 85 %-a viszonylag könnyen ellazítható, ám azt gondolom, hogy valójában mindenki hipnotizálható, csak az összhang megteremtéséhez kell hol hosszabb, hol pedig rövidebb idő. Ezért voltaképp bárki részesülhet a hipnózis jótékony hatásaiból. Természetesen bizonyos kezelésekhez (pl: műtéti érzéstelenítés) már az átlagosnál mélyebb transzállapotra van szükség. Így ilyen esetekben célszerű az előalapozás, hogy a kezelendő személy egy különleges helyzetben is képes legyen annyira ellazulni, hogy a fájdalmak viszonylag érzékelhetetlenné váljanak.

Ezért az itt található professzionális önhipnózis gyakorlatokat úgy állítottuk össze, hogy mindezt számításba vettük. Vagyis olyan speciális lazító technikát alkalmazunk, melynek segítségével könnyedén elérheted azt a mély állapotot, ami szükséges a változáshoz. Mindezt megtapasztalhatod az ingyenes önhipnózis hanganyag letöltése és meghallgatása által. Amennyiben az első próbálkozás során elaludnál, ne keseredj el, másnap kezd el ismét és tudd: sikerrel fogsz járni!

BIZTONSÁGOS AZ ÖNHIPNÓZIS? KELL AGGÓDNI?
BIZTONSÁGOS AZ ÖNHIPNÓZIS? KELL AGGÓDNI?

A hipnózis egy természetes, jótékony és pozitív állapot, amely semmilyen körülmények között sem tud káros lenni sem a mentális, sem pedig a fizikai egészségedre. A hipnózis, illetve az önhipnózis egy mély relaxációs állapot. Mind az orvosok, egészségügyi szervezetek, mind pedig a nemzetközi szervezetek egyetértenek az önhipnózis egészségre gyakorolt jótékony hatásáról. Az önhipnózis egy kivételes lehetőség a személyes pozitív lelki változáshoz.

AZ ÖNHIPNÓZIS SEGÍTSÉGÉVEL TELJESEN MEGVÁLTOZOK, MINT EMBER?
AZ ÖNHIPNÓZIS MEGVÁLTOZTAT, MINT EMBERT?

Az önhipnózis hanganyagok célja, hogy segítsen megváltoztatni a jelenleg kellemetlen fizikai vagy lelki állapotodat. Tehát ne aggódj, a hipnózis csak lehetőség arra, hogy megváltozz, de a döntés mindig a te kezedben van!.

VAJON JOBB-E HA EGY HIPNOTERAPEUTÁT LÁTOGATOK MEG A HANGFELVÉTELEK HELYETT?
VAJON JOBB-E HA EGY HIPNOTERAPEUTÁT LÁTOGATOK MEG A HANGFELVÉTELEK HELYETT?

Tudni kell, hogy a hipnózis – legyen az önhipnózis vagy személyesen történő -, nagyon hatékony tud lenni. Természetesen mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
Véleményünk szerint fontos, hogy bármilyen probléma is áll fenn, a tünet kezelése sosem elég, javasolt kinyomozni, hogy mi a betegség vagy lelkiállapot háttere. Ilyenkor érdemes felkeresni egy szakembert. A nálunk folyó munka egyik előnye épp az, hogy nem csak az itt történő szomatikus terápia és hipnózis segít abban, hogy minél rövidebb idő alatt megtörténjen a változás a páciens életében, hanem a kezelést kiegészítjük egy személyre szabott, vagy letölthető önhipnózissal is.
Az önhipnózis számtalan előnye közül az első, és talán a legfontosabb, hogy kényelmes, időhöz nem kötött, azaz akkor dolgozunk magunkon, amikor a legideálisabb számunkra. Mivel a lazító indukciók úgy vannak összeállítva, hogy mindenképp elérd a szükséges mélységet, az önhipnózis gyakorlatok hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Tudattalanod nyitva lesz és nyitottá válik a hanganyagban elhangzó javaslatokra.
Az önhipnózis gyakorlatokat minél többször ismételjük, annál mélyebben rögzülnek a javaslatok. Ám túlzásba nem kell esni, az első héten minden nap egyszer, majd a következő két hétben minden másnap egyszer elég elvégezni a gyakorlatokat.
A tudattalan számára igen fontos jelzés, amikor megvásároljuk a hanganyagot, hisz ezzel tudatjuk önmagunkkal, hogy készen állunk a probléma orvoslására, illetve a változásra. Ezt a lépést a tudattalan megérti, szívesen veszi, és készenlétbe helyezi magát, azaz megszületik az elvárás.
Nyilvánvaló, hogy ha összetett, bonyolult problémánk van, a személyes hipnoterápia előnyösebb. A személyes hipnoterápia során jelenlévő interakció előnye vitathatatlan, ám költsége is magasabb. Ezért véleményünk szerint a középút, mindkét lehetőség kombinációja. A legtöbb pácienssel folytatott munka során ezt valósítjuk meg.
Ha van lehetőséged a személyes hipnoterápiára, használd ki, mert nagyszerű és segítő tud lenn. Ám amennyiben hajlandó vagy időt szánni otthon magadra és gyógyulásodra, ha hajlandó vagy együttműködni tudatalattiddal, egyrészt élvezni fogod a gyakorlatok minden előnyét, másrészt pedig összetettebb problémákat is meg tudsz oldani a segítségükkel.

AGYKONTROLL, VAGY ÖNHIPNÓZIS?
AGYKONTROLL VAGY ÖNHIPNÓZIS?

Az agykontroll által elsajátítható technikák hatékonyak és eredményesek. Azonban az önhipnózis hanganyagok egyrészt egy-egy témára fókuszálnak, így a gyakorlatok konkrét lelki és fizikai betegségek állapotjavítására fókuszálnak. Másrészt pedig, az önhipnózis gyakorlatok olyan speciális mélyítő technikával készültek, amelyek sokkal mélyebb és ellazultabb állapotot eredményeznek. Ennek hatására ténylegesen eléred azt a tudatállapotot, ami a legideálisabb az szuggesztiók elhelyezésére..

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ A HANGFELVÉTELEKET?
MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ A HANGFELVÉTELEKET?

Az önhipnózis felvételek mindegyike digitálisan készült, az indukciók magas színvonalú, hipnoterápiák során is alkalmazott professzionális utasításokat tartalmaznak.Minden hangfelvétel a szabadalmaztatott „Silent Inductions” technikai eljárással készült, az aláfestő háttérzene pedig biztosítja a folyamatos delta frekvencia jelenlétét.

VAN-E LEHETŐSÉG VÁSÁRLÁS ELŐTT EGY MINTÁT MEGHALLGATNI
VAN-E LEHETŐSÉG VÁSÁRLÁS ELŐTT EGY MINTÁT MEGHALLGATNI?

Ha regisztrálsz az oldalon, letölthetsz egy ingyenes, teljes értékű önhipnózis hanganyagot, ami a szorongás oldására készült.

MILYEN HOSSZÚSÁGÚAK A FELVÉTELEK?
MILYEN HOSSZÚSÁGÚAK A FELVÉTELEK?

A felvételek átlagosan 55-65 percesek, tekintettel a lazító gyakorlatra helyezett hangsúlyra, mivel az optimális hatékonysághoz elengedhetetlen a megfelelő tudatállapot elérése.

MIKOR JELENTKEZNEK AZ EREDMÉNYEK?
MIKOR JELENTKEZNEK AZ EREDMÉNYEK?

Ez teljesen egyedi. Vannak olyan beszámolók, melyek arról szólnak, hogy kétszeri, háromszori meghallgatás után, már komoly eredmény volt tapasztalható. Vannak, akiknél egy hét, vannak akiknél két három nap, és vannak olyanok, akik néhány hét múlva számolnak be javulásról. A lényeg, hogy mindenképpen változás fog mutatkozni. Ne feledjük, hogy az önhipnózis messze a leghatékonyabb eszköz, amely igen rövid idő alatt képes tartós és állandó érzelmi és viselkedési változást előidézni, még ha nem is tudunk róla. Sokszor olvasok olyan beszámolókat, melyek arról szólnak, hogy a környezet hamarabb tapasztalja meg a változást, mint a kliens önmagán.

BIZTONSÁGOSAK-E AZ ÖNHIPNÓZISOK ÁLLAPOTOS IDŐSZAKBAN?
BIZTONSÁGOSAK-E AZ ÖNHIPNÓZISOK ÁLLAPOTOS IDŐSZAKBAN?

Igen, sőt kifejezetten ajánlatos, hisz a rendszeres mély relaxáció csak segíthet abban, hogy a baba egészségesen jöjjön világra. Sőt… Vannak olyan önhipnózisok, melyek külön erre az időszakra szólnak, megtalálhatóak a kategóriák között.

MIÉRT VAN FIGYELMEZTETŐ ÜZENET A REGISZTRÁCIÓ ELFOGADÁSAKOR?
MIÉRT VAN FIGYELMEZTETŐ ÜZENET A REGISZTRÁCIÓ ELFOGADÁSAKOR?

Ez csupán szakmai udvariasság részünkről az orvosok illetve egyéb terapeuták felé. Ugyanis mindenki számára nyilvánvaló már, hogy a hipnózis/önhipnózis az egyetlen olyan természetes folyamat, amely rendkívüli segítséget tud nyújtani mind fizikai, mind pedig lelki betegségeknél úgy, hogy mindenféle mellékhatást tapasztalnánk. Természetesen vannak „ijesztgetők” is, ám ezek az emberek saját korlátoltságuk áldozatai.

MILYEN GYAKRAN KELL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZIS HANGANYAGOKAT?
MILYEN GYAKRAN KELL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZIS HANGANYAGOKAT?

A siker kulcsa, az ismételt hallgatás. Az ismétlések ritmusát következetesen tartsd be. A gyakorlatokhoz javasolt ismétlés a következő: a letöltés első hetében az első három nap, ezek után két nap pihenő, majd két nap ismét a gyakorlaté legyen. A következő héten pedig minden harmadik nap hallgasd az önhipnózisaidat. Ezt követően már csak abban az esetben kell használni, ha épp szükségét érezzük.

MIÉRT KELL TÖBBSZÖR IS MEGHALLGATNI, HA OLYAN HATÉKONYAK?
MIÉRT KELL TÖBBSZÖR IS MEGHALLGATNI, HA OLYAN HATÉKONYAK?

A rendszeresen kondicionált tudatalatti sokkal hatékonyabban és gyorsabban képes a változásokat elindítani az életünkben, napjainkban.Ahhoz, hogy minden előnyét minél rövidebb idő alatt élvezhessük az önhipnózis hanganyagoknak, célszerű az ismétlés.

LEHET-E EGY NAP TÖBBSZÖR IS HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?
LEHET-E EGY NAP TÖBBSZÖR IS HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?

Nem szükséges, sőt felesleges. A változás nem fog hamarabb megtörténni azzal, ha naponta többször is meghallgatjuk őket. Helyette inkább tartsd be azokat a szabályokat, amiket már olvashattál.

HASZNÁLHATOK-E EGYNÉL TÖBB ÖNHIPNÓZIS EGY NAP SORÁN?
HASZNÁLHATOK-E EGYNÉL TÖBB ÖNHIPNÓZIS EGY NAP SORÁN?

Természetesen igen. Érdemes kiegészíteni a hanganyagokat más, hozzájuk passzoló hanganyaggal. Például a depressziót vagy a szorongást kiegészíthetjük pozitív szuggesztiókkal, vagy az önbizalom növelésével is. Ám a szabályt tartsuk be, azaz egy nap maximum kétszer hallgassunk önhipnózis hanganyagokat.

Tehát ha két különbözőt hallgatunk egy nap, akkor mindegyiket elég csak egyszer meghallgatni. Ügyeljünk arra, hogy a hipnózis hanganyagok kiegészítsék egymást, azaz két különbözőt ne keverjünk össze. Az ezzel kapcsolatos kérdéseket várjuk az onhipnozis@gmail.com e-mail címre.

BAJ HA ELALSZOM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN?
BAJ HA ELALSZOM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN?

Az önhipnózis éppúgy, mint a hipnózis, egy természetes átjáró lehet az alvás állapotába. Így ha elalszol, ne aggódj úgyis hatékonyak lesznek a hanganyagok, ám ha éber tudsz maradni, az a tökéletes.

VAN ÚGY, HOGY AZT ÉRZEM, ELALUDTAM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN, ÁM MÉGIS FELÉBREDTEM A VÉGÉN. EZ MIT JELENT?
VAN ÚGY, HOGY AZT ÉRZEM, ELALUDTAM AZ ÖNHIPNÓZIS HALLGATÁSA KÖZBEN, ÁM MÉGIS FELÉBREDTEM A VÉGÉN. EZ MIT JELENT?

Igen, ez gyakori eset. Ha a gyakorlat végén „felébredünk”, az azt jelenti, hogy nem aludtunk, csupán olyan mély szintre ereszkedtünk, hogy nem emlékszünk semmire. Tudd, hogy ilyen esetben a kreatív tudatalatti elméd tudja, és érti mindazokat az utasításokat, amelyek a hanganyagban szerepeltek.

MUSZÁJ FEJHALLGATÓVAL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?
MUSZÁJ FEJHALLGATÓVAL HALLGATNI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?

A fejhallgató illetve a fülhallgató több szempontból is sokkal hatékonyabb és előnyösebb mint ha hangfalon keresztül hallgatnánk az önhipnózisokat. Ugyanis fontos a koncentrálás, és egy fejhallgató sokkal inkább képes a külső zajok “elszigetelésére”, mint egy hangfal. Ezenkívül, a „delta” frekvencia leközvetítésében is hatékonyabb tud lenni. Ezért ha nincs, akkor javasoljuk, hogy szerezz be egyet, hisz nem egy nagy befektetés, pár ezer forintértért már jó minőségűeket lehet kapni. Ne feledd, a koncentráció kulcsfontosságú tényező az önhipnózis során.

KELL VALAMI SPECIÁLIS PROGRAM, HOGY LE TUDJAM JÁTSZANI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?
KELL VALAMI SPECIÁLIS PROGRAM, HOGY LE TUDJAM JÁTSZANI AZ ÖNHIPNÓZISOKAT?

Az hipnózis letöltések standard MP3 fájlok és le lehet játszani bármilyen MP3-lejátszóval, vagy telefonnal, számítógéppel, és egyéb mp3 formátumot elfogadó eszközzel.

Ha egyéb kérdésed van, írj e-mail címünkre, vagy keress bátran telefonon.
Sok sikert az új életedhez!

önhipnózis webáruház