AZ ELSŐ LÉPÉS
ÖNMAGADÉRT
PROFESSZIONÁLIS ÖNHIPNÓZISOK VÁLTOZTASS MOST!
önhipnózis webáruház

PROFESSZIONÁLIS ÖNHIPNÓZISOK

Segítenek abban, hogy valóra váltsd azt az életet, amire vágysz!

ELSŐKÉNT MAGYARORSZÁGON!

Csapatunk, Magyarországon elsőként hozott létre egy olyan webáruházat, ahol a nagyközönség is hozzáférhet azokhoz a professzionálisan kidolgozott hipnoterápiás gyakorlatokhoz, melyek képesek rövid időn belül megszüntetni – enyhíteni egy-egy probléma által létrehozott belső nyomást. Mivel fontos számunkra a minőség és a hatékonyság, így önhipnózis gyakorlataink a legmagasabb szakmai követelményeknek és etikai irányelveknek megfelelően készültek el, és készülnek folyamatosan. Mindezt megtapasztalhatod az ingyenesen letölthető önhipnózis gyakorlaton keresztül.

SOK SIKERT AZ ÚJ ÉLETEDHEZ!

AZ ELSŐ LÉPÉS A VÁLTOZÁSÉRT

Kedves János, ahogy mondtad, kb. másfél, két hét után jelentkeztek az első változások. Azóta sokkal határozottabb vagyok és felszabadultabb. Az egészben az a nagyszerű, hogy a munkatársaim sem tudják mi történt velem. Köszönöm még egyszer a segítségedet, amit a hanganyagokon keresztül kaptam!

Bíró Tibor / Magyar Telekom

Kedves János! Arra gondoltam, hogy ha sikerült a hanganyagoddal lefogynom, miért ne sikerülne végleg letennem a cigarettát is. És boldog vagyok, mert túl vagyok rajta, és végre ezt is kipipálhattam a megvalósítandó célok közül, és ez mindennél többet jelent számomra.Még egyszer köszönöm, és természetesen mindenkinek ajánlottalak!

Jankovics Eszter / Egyéni Vállalkozó

Én 2009-ben végeztem el az Agykontroll tanfolyamot és nagyon megörültem annak, hogy ez a hiánypótló termék megjelent a piacon, amire azonnal le is csaptam. A célprogramozás hanganyag egyértelmű, hogy kihagyhatatlan azoknak, akik már elvégezték az Agykontroll tanfolyamot! Profizmusa egyszerűen tökéletes, csak ajánlani tudom!

Faragó Zsuzsanna / Egyéni Vállalkozó

 

COVID – 19

Specifikus önhipnózisok

Legyünk őszinték. Nehéz időket élünk. Ennek legfőbb oka, a váratlanul felbukkanó új vírusjárvány, ami rendkívüli kihívások elé állított mindannyiunkat. Szorongásaink, félelmeink és aggodalmaink felerősödtek, kapcsolataink bekorlátozódtak, életünk pedig több szempontból is kényelmetlenné vált. Speciális, kifejezetten a koronavírus okozta  szorongásra, illetve a fizikai regenerálódást aktívan elősegítő folyamatokra kidolgozott önhipnózis hanganyagjaink egyedülálló módon segítenek neked ebben a nehéz helyzetben. Tégy magadért!

Népszerű önhipnózisok

Pénzügyi siker önhipnózissal

12,990 Ft

Függőségek ellen önhipnózissal

Sikeres fogyás önhipnózissal

9,990 Ft

COVID-19 - KORONAVÍRUS ÖNHIPNÓZISOK

Covid-19 – Koronavírus felépülés

7,990 Ft

COVID-19 - KORONAVÍRUS ÖNHIPNÓZISOK

Covid-19 – Koronavírus szorongás

7,990 Ft

Függőségek ellen önhipnózissal

Dohányzásról való leszokás

7,990 Ft