jankai János paradox-pszichológia

MAGAMRÓL

Jankai János/Paradox-Pszichológia

Jankai János/Paradox-Pszichológia

Jankai János vagyok, 1967-ben születtem Magyarországon. Közel 21 éve kezdtem el foglalkozni a pszichológiával, pszichoterápiával, azon belül pedig a jungi analízissel. A későbbiek folyamán számtalan ezoterikus módszert tanulmányoztam, majd hipnózist illetve klinikai hipnoterápiát tanultam.

Majd 10 évig tartó folyamatos kutató munkát végeztem az “Ultra-Deep” hipnózis, az “Ultra-Hight” hipnózis, és a pszichoszomatikus tünet-szimbólumfejtés területein.

Magát a hipnózist, a klinikai hipnoterápiát, és az Ultra-Height hipnoterápiát az Egyesült Államok egyik legkiválóbb hipnózis oktatói közé tartozó, legendás floridai Mr. Gerald Kein-től sajátítottam el, később pedig az American School of Hypnosis instruktori képzését végeztem el, és lettem tagja az AIA nemzetközi hipnózis szervezetnek, mint nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató.

C.Ht és egyéb minősítéseimet a National Board of Hypnosis Education and Certification nemzetközi szervezet, a National Guild of Hypnotists (NGH) nemzetközi szervezet, és a The International Medical and Dental Hypnotherapy Association nemzetközi szervezet ismeri el, és tartja nyilván.

2007-ben kezdtem el olyan új hipnózis technikák kidolgozását, melyek lényege, hogy a transzformációs technikáknál hatékonyabb és eredményesebb eljárás valósulhasson meg. Így jött létre a a Kollektív Transzérzékelés technikája, az Inverse-terápia, és a Generációs-hívószó felkutatásának módszere.

Ezt követően egy személyes tragédia hatására született meg a Paradox-Pszichológia, mint önálló módszer. Hat éve oktatom a hipnózist, illetve 2017-ben indult útjára a Paradox-Pszichológia Szakember képzés.

PARADOX PSZICHOLÓGIA önhipnózis